Rekka-Simut: Virtuaalirahtareiden Kantapöytä

SfF - kumipyörät rullaa

Re: SfF - kumipyörät rullaa

ViestiKirjoittaja SISUfromFINLAND » 06.03.2016 17:18

MA29.2. - TO3.3.
En nyt turinoi kyseisestä ajanjaksosta enempiä, mutta pistetää jottai.. Kuvia lupailin räpsiä niin kattellaan seuraavan turinoinnin yhteydessä..
Mutta lähetääs liikkeelle. Kyseinen pätkä ajettiin vaihteeksi pakettiautolla. Maanantaina pakwtit kapulalle ja autoon. Reittinä oli frs-loimaa-alastaro-humppila-urjala-frs. Pakettia ei juurikaan ollut, mutta niillä oli kokoa ja määrällisesti "paljon" joihinkin paikkoihin. Aamu taittui nopeasti ja 9.30 pääsi odottelemaan viimeiaten loimaan paikkojen aukeamista aina klo10.00 asti. Viimein paketit sai jätettyä ja tuli eräs 400kg lava haettua. Matka jatkui tiestöstä ja asiakkaista riippumatta ja viimein klo 15.00 auto jäi rivistöön.
Tiistaina herätys 4.00 ja runkokuskin avuksi kuormaa purkamaan. Pötkö tyhjäksi ja pakettien kanssa touhuamaan. Suunnaksi ypäjä-loimaa-mellilä-oripää-vampula-humppila ja takaisin forssaan. Tekemistä piisasi sillä aamulla mahdollisimman paljon pakettien toimitusta ja jälleen ihmeteltiin ja odoteltiin klo 10.00 asti. Muutaman paikan odottelu pitkittää loppupäivää ja iltapäivä ajettiinkin sukka syylärissä. Viimein klo17.00 päivä oli pulkassa.
Ke ja to menivätkin aika samalla tavalla. Keskiviikkona frs-ypäjä-loimaa-humppila-urjala-frs ja torstaina ajettiin fts-loimaa-oripää-alastaro-humppila-frs. Keskiviikkona tuli kyselyä eräästä paketista josta olin varma että olin toimittanut. Torstaina kyseiseen osoitteeseen menikin toinen paketti josta kysely nähtävästi olikin. Päivät meniki kuitenkin aika lepsuis tunnelmis. Ke ja To auton saikin peruutella rivistöön jo enne klo 14.00.

PE4.3.
Transiitti hakemaan ja 17.30 eräs iltapäivänouto. Takaisin terminaalille ja volvo alle. Kärry kiinni ja usvaa putkeen. Turun postnordille pikkasen jälkeen 19.00 ja pötköä lastaamaan. Pikkaisen laiskalla tahdilla tavaraa kyytiin että sai vähän "sitä mitä pitikin" kyytiin. Vantaan runkoa kuitenkin kaikki.. Kirjat mukaan ja liikkeelle 21.15. Turun ohikulkutiellä katselin peilejä ja totesin tulleen hyvän kuorman. Kärry kulki nätisti jäljissä perässä.
Kanttaus motarille ja kohti Vantaata. Poikkeuksellisesti vakioitunut lyhyt tauko tuli vietettyä lohjalla abc asemalla. Pihalla olikin tuttu mineraalikuljetuksen bulkkiauto parkissa ja lyhyestä tauosta tuli 30min. Aika tarkasti klo 00.00 Vantaalla kuormaa purkamasaa. "Omat" laiturit olivat kolleegalla käytössä joten joutui ottamaan toiset laiturit, ja ihan kunniakierroksilla höystettynä, kunnei kärry suunnannut sinne minne halusi.. runkokuorma pois ja kotikuorma kärryyn. Kärry pois laiturista ja pihan sivuun jemmaan. Kuehnen ja roadin noudoista puoli autoa tavaraa. Takaisin postnordille kärryä hakemaan. Olisihan sen voinut muuallekkin parkkeeraa, sopivasti pihalla jääkokkare ja aisa kolisi auton sivuttaisliikkeen takia runkopalkeissa. Parit kikka kolmoset ja klo3.00 suunnaksi forssa.
Yleensä pienen tauon pitänyt matkalla, mutta nyt täyttä laukkaa määränpäähän. Kolleegalta nesteen säiliöautosta perinteistä vilkkumoroa mitä ei liikoja näe nykyisin. Forssassa pihalle ja kärryä laituriin. Piha sopivasti jäässä ja dolly sekä auto tekivät vinolla pihalla outoja sivuttaisia liikkeitä, peruuttelua joutuikin ajattelemaan. Tavarat pois pötköstä ja varaosakierrokselle. Viimein klo7 sai laskea pään tyynyyn.
Kuva
Avatar
SISUfromFINLAND
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 139
Liittynyt: 05.03.2013 17:58
Paikkakunta: Loimaa

Re: SfF - kumipyörät rullaa

ViestiKirjoittaja SISUfromFINLAND » 16.03.2016 20:59

Elikkä kuvia lupailin niin pistettää niit... Kuvia siis muutamalta reissulta tästä loppu talvelta taikka alku keväältä, miksikä tätä kukakin laskee.. Kuvia pitäisi saada avattua isompana ihan napauttamalla vain kuvaa. Mutta tosiaan saavat kuvat tällä kertaa kertoa ne isoimmat sanat ;)

Kuva Joskus suottavi olla hyvä aamu, tunnin urheilu auton saamiseksi irti laiturista!

KuvaKuvaKuva Jakokeikalla X, pientä lumipyryä havaittavissa..Välillä vähän kahvia hakemassa ja huokaisemassa helpotuksesta. Päätiet ja vähän isomat sivutiet oli viel suunnillee hyvässä kunnossa. Onneks ei ollu mikää iso hoppu tuona päivänä..

Kuva Teinipeili!?

KuvaKuva Välillä sattuu sivuteitä missä täytyy käydä..Vauhtia 40, käsi väpäjää ja autoa sai oikeasti koittaa pitää tiellä, varsinkin kun painoa ei ollut yhtään lavalla... Mutta perille mennään ja tullaan vielä ehjänä tottakai poiskin!

KuvaKuva Välillä ollaan taas yöllä liikkeellä..Parit terminaalikuvat, Turku & Vantaa. Oli muuten tähtäilyä tuolla Vantaalla, ei tuo piha ihan liian tilava ole varsinkaan täykkärillä toisen täykkärin "taakse" peruuttaa.. Turussa suora peruutus, Vantaalla tosiaan melkein 90 astetta, kuskinpuolelle kuitenkin..

KuvaKuva Ja aamu on hyvä aloittaa yön jälkeen ratsun juottamisella ja kuskin nukkumaanmeno kahveilla. Tuosta viellä auto hallin pihalle rivistöön ja kuski viikonlopun viettoon nukkumaan.
Kuva
Avatar
SISUfromFINLAND
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 139
Liittynyt: 05.03.2013 17:58
Paikkakunta: Loimaa

Re: SfF - kumipyörät rullaa

ViestiKirjoittaja mersucargoes » 16.03.2016 23:23

Hyvää settiä, ja varsinkin kuvat tuo vähän enempi, lisäarvoa näille jutuille. :)
Steam: TieJyräys
mersucargoes
Kuvakilpailun voittaja
Kuvakilpailun voittaja
 
Viestit: 220
Liittynyt: 05.03.2013 12:53
Paikkakunta: Tornio

Re: SfF - kumipyörät rullaa

ViestiKirjoittaja Miikka » 17.03.2016 04:24

Meinaapi käydä vähän kateeks kun ei itse oo päässy melkein vuoteen ajamaan yhdistelmällä, saati sitte kuorkilla. Tuskin taipuu enää kärry mihinkään :lol:
Mut kivat kuvat ja tarinat, lisää vaan!
päläpäläpälä
Avatar
Miikka
 
Viestit: 218
Liittynyt: 07.03.2013 02:21
Paikkakunta: Juva

Edellinen

Paluu Reissupäiväkirjat

  • Paikallaolijat

    Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron